Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Det siste valget

I kveld tar de fire bøndene sine endelige valg, og seerne får vite hvem drømmedama til Magnus er.

ÅRNES (Dagbladet): Det er kanskje valget til bonden fra Årnes det knyttes mest spenning til i den tredje siste episoden av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Er det Anne Kristine Hjelmerud eller Camilla K. Madsen som 30-åringen har fått så sterke følelser for?

-  Jeg har behandlet jentene helt likt, og tatt det rolig selv om jeg hele tida har hatt et ekstra godt forhold til en av dem. Jeg tipper seerne er delt ganske 50/50 på hvem jeg velger, sier Valen-Sendstad.

-  Jeg valgte to motpoler for å gjøre valget enklere. Selv om jeg ganske lenge har skjønt at det ville gå mot den ene, kunne det blitt et verre valg dersom motparten var mye likere, sier han.

Mens Valen-Sendstad har valget mellom to byjenter fra Oslo og Bergen, tok Wenche sitt valg i Valdres for lenge siden. Også Hans Oles valg ser ganske greit ut, mens Inga Berit har to beilere igjen i Verdal som hun tilsynelatende liker like godt begge to.

<B>VELGER KJÆRLIGHETEN: I kveld kan du se hvem som er drømmedama til Magnus Valen-Sendstad.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media