Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Det skal mye til for å lokke oss bort fra Norge nå

Ylvis har brukt høsten i Hollywood for å diskutere konsepter med amerikansk showbiz.

ETTERTRAKTET: Bård og Vegard Ylvisåker trives veldig godt med å lage «I kveld med Ylvis», men får likevel tilbud om samtaler med underholdningsbransjen i USA.
Ylvis

Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
ETTERTRAKTET: Bård og Vegard Ylvisåker trives veldig godt med å lage «I kveld med Ylvis», men får likevel tilbud om samtaler med underholdningsbransjen i USA. Ylvis Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Torsdag lanserte TVNorge sine programsatsinger for våren 2016, og på ny er suksessgutta i Ylvis tilbake i stallen med «I kveld med Ylvis», denne gang med tre polakker som backup.

TVNorge lovet først seerne at talkshowet fra Folketeateret skulle vende tilbake på skjermen i høst. Det lot seg ikke gjøre ettersom Bård og Vegard Ylvisåker var opptatt med andre oppdrag høsten gjennom, blant annet å besvare en rekke henvendelser fra amerikansk showbiz. 

- Vi har vært i USA for å diskutere flere konsepter, avslører Bård Ylvisåker, som blant annet møtte David Beckham på basketkamp i LA.

- TV-konsepter?

- Mye forskjellige greier, alt mulig egentlig. Det er alltid mye diskusjon og møter rundt ting som skal eller ikke skal skje i underholdningsbransjen i USA, sier han videre.

USA vs. Norge Lillebror Vegard var selvsagt også med på møtene med amerikanerne. Brødrene fra Bergen er klare på at det skal mye til for å få dem over dammen akkurat nå.

- Det skal mye til for å lokke oss bort fra Norge og TVNorge nå. Her får vi en fin pott penger til å lage programmet slik vi vil ha det. Det betyr mye. I USA er det alltid 70 andre mennesker som skal ha et ord med i laget. Det blir så mye styr der, sier Bård Ylvisåker.

Tidligere har Dagbladet meldt at Ylvis-brødrene blant annet får tilbud fra pornoindustrien

Sammen med storebror Vegard bekrefter han overfor Dagbladet at det konstant foregår samtaler om å bringe duoen til det amerikanske TV-markedet. Og det skorter ikke på tilbudene. 

- Vi har ikke noe behov for å flytte på oss. Det er ikke slik at vi leter etter oppdrag i USA, henvendelsene kommer til oss. Der borte er det alltid planer og samtaler om alt, og det er jo spennende å høre hva folk tenker, fortsetter Vegard Ylvisåker under TVNorges vårlansering. 

Sier ja til sol, nei til jobb Brødrene ble et kjent navn i USA etter den vanvittige suksessen med «The Fox», men vil ikke si noe spesifikt om konseptene de er i samtaler om.

- Det er ingenting konkret ennå, bare prat. Vi sier som regel ja til å fly over, bare for å komme oss bort fra det norske været. Los Angeles er så varmt, vet du. Så flyr vi over, kjenner på sola, sier nei og flyr hjem igjen, fortsetter storebror Ylvisåker.

- Nå har vi barn og familie her i Norge, og trives utrolig godt med avtalen vi har med TVNorge, så det skal som sagt veldig mye til for at vi skal bytte beite tvert.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!