Anmeldelse: «The Sister» på TV 2 Sumo

Det skumleste er vinbudsjettet

Krimserien «The Sister» er et oppkok av grøsserklisjeer.

KRIMSERIE: Russel Tovey er Nathan i TV2 Sumo-serien «The Sister». Trailer: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Serieskaper Neil Cross er mannen bak gode, til tider selvgode «Luther». Nå har han laget tv-serie av sin egen roman «Burial». Det er en bedre tittel enn «The Sister», som røper litt for mye.

«The Sister» er så visst en lillesøster. Hun er en miniserie på fire episoder, og som «Luther» har hun ambisjoner om å føye seg inn i rekken av gode, psykologiske thrillere. Denne gangen med islett av Stephen King.

Vi beveger oss i et dramatisk univers med hastige tilbakeblikk, regntunge netter og tåkelagte skogsfelt. Den skumle musikken kjenner ikke sin besøkelsestid, skuespillet er ikke all verden, og jeg har mest lyst til å dra hjem. Men som anmelder er jeg nødt til å se videre.

Mumle, mumle

«The Sister» byr på gjensyn med den kuriøse skuespilleren Russell Tovey («Being Human», «Sherlock)». Han spiller Nathan, en pregløs hverdagsmann som mumler og mumler, så spiss ørene! Det tilhører sjeldenhetene at han snakker i fullstendige setninger. Her må du passe på tålmodigheten din, så den ikke overanstrenges

Nathan rystes når Bob (Bertie Carvel), et uvelkomment ansikt fra fortiden, dukker opp på dørstokken hans. Bob er virkelig en nifs karakter, som gir serien en vital dose grøss. Han er selvsagt inspirert av sin navnevenn i «Twin Peaks», krysset med Fagin fra Oliver Twist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer