KE FAEN? - Eg vil ikkje bli bomba på veggen av fæle bilder fra Syria og Kenya, skriver hverdagsrasisten. Foto: Kent
KE FAEN? - Eg vil ikkje bli bomba på veggen av fæle bilder fra Syria og Kenya, skriver hverdagsrasisten. Foto: KentVis mer

Det som er norsk kultur ER norsk kultur!

Man kan ikkje akseptera ALLE venneforespørsler heller.

Meninger

Eg er ikkje rasist, men nå må vi se til helvete å stenge porten til verdas beste tivoli. Det renner jo inn med tusenvis av «fargerike klovner» som vil snike seg inn og kjøre gratis «oljekarusell». Men som alle vet, så har ethvert tivoli en gitt kapasitet og stengetid. Og eg er glad i besøk eg altså. M´fofo, Mugabe og N´Jie må gjerne komme på besøk, men da må du betale inngangsbillett, og den har en tydelig sluttdato. Og held du ikkje den, blir det bot (og bedring!).

Og enda meir provoserande er det at eg, på bussen, ble stoppa av en eller annen fru billettkontrollør Mokka, som sa at EG skal betale billett. Så eg sa passende til ho at: Eg betaler billett kvar einaste dag, i form at noke som hete SKATT! Du burde sjekke det ut i landet ditt, så hadde de kanskje hatt buss de og. Eg betaler gladelig din bussbillett. Så lenge den går ut av landet. Og det trenger ikkje være halv pris for barn en gang. Men slikt går det jo ikkje an å ytre seg om i dette nisseluelandet. Når det er en politiker som vil ta tak i det, så står det heksejakt på menyen. For det er Justisminister Anundesen som får kritikk? Ke faen? Mannen burde jo hyllas på gullstol gjennom byen som Messias, og folk burde legge alle de fancy gore-tex jakkene sine for hans føtter. Det er folk som han som sørge for at levestandarden i Noreg holdes på samme nivå. Og når vi da først må ta inn «asylsøkere», så la det for Guds skyld være noken vi har bruk for. Men det mener diverse tankesmier at ikkje er i norsk kultur og ånd. Hallo! Har dere lagt eget hodet på ambolten og banka laus med hammeren? Det som er norsk kultur ER norsk kultur!

Asså, bare så det er sagt, så skal ikkje eg stå i veien for at et par-tre barn som får sutra seg til en plass i paradis, men problemet ligger jo i det forbanna slektstreffet som de tar med seg. Og plutselig hadde de 25 onkler og bestemødre. Og det skal betre vår kultur? Det er jo curryaften med ekstra hvitløk og bongomusikk hver einaste dag. Hadde eg ikkje sett Holmenkollen fra vinduet, hadde eg trodd eg budde i Marrakesh på heltid.

Et land må ta ansvar for egen lykke. Så det blir som på Facebook. På min profil står eg fritt til å bestemme hva eg skal se og like. Eg vil ikkje bli bomba på veggen av fæle bilder fra Syria og Kenya, og tvinga til å sjå på elendigheta deira. La de rasere pepperkakelandsbyen sin i fred. Så kan vi bygge opp vår egen her. Man kan ikkje akseptera ALLE venneforespørsler heller.