Post Malone i Bergen

Det spøker for junifestivaler

Til tross for oppløftende nyheter om coronasertifikat: At Post Malone tar turen til Bergen i slutten av juni, tror ikke arrangøren er særlig realistisk.

ENORM FANSKARE: Artisten Post Malone skal etter planen spille på Koengen i Bergen 30. juni. Foto: NTB
ENORM FANSKARE: Artisten Post Malone skal etter planen spille på Koengen i Bergen 30. juni. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 71.12% Første dose: 78.93%

- Vi har alternative planer for Post Malone-konserten og det er god dialog med teamet rundt artisten. Å tro at konserten vil finne sted på den oppsatte datoen er ikke veldig realistisk, men mirakler har skjedd før. Alt avhenger av utviklingen, sier Frank Nes i Bergen Live om den planlagte storkonserten med rapstjerna Post Malone 30. juni.

Nes, som gjennom selskapet Bergen Live også er sentral i gjennomføringen av festivalen Bergenfest, ledet kulturminister Abid Q. Rajas sommergruppe som kartla hvordan man trygt kan gjennomføre store utendørsarrangementer i sommer.

Amerikaneren Post Malone har milliarder av strømmer på Spotify. Han er mest kjent for hiten «Rockstar» med 21 Savage, men er også notorisk for sine elleville konserter. Godt over 20 000 billetter til showet på Koengen i Bergen ble revet vekk, men nå spøker det altså for festkvelden.

- Ingen bør være overrasket om den ikke vil finne sted på den datoen som er oppført. Vi tar dette dag for dag. Neste milepæl for oss vil være i begynnelsen av mai. Da kommer det mer informasjon om festivaler og andre store arrangementer i sommer fra regjeringen, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer