Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Det spøker for «Star Trek Online»

Ny utvikler må starte fra scratch.

Perpetual Entertainment har gitt opp å utvikle det massive onlinespillet «Star Trek Online». Det melder nettstedet Warcry.

Nyheten betyr ikke at spillet er kansellert, men tittelen er lagt på is inntil videre. Perpetual har nemlig gitt lisenser og innhold videre til en annen, ikke-navngitt, utvikler i California.

Koden blir imidlertid ikke gitt videre, noe som betyr at denne nye utvikleren har litt av en jobb foran seg.

Perpetual vil nå fokusere mer på mindre spill rettet mot andre markeder, samt deres Perpetual-plattform - som blant annet er blitt brukt av BioWare.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når denne foreligger, men det er grunn til å tro at «Star Trek Online» vil bli relativt kraftig forsinket.

Dårlig nytt for oss med Jean-Luc Picard-plakater i ramme på veggen, med andre ord.

EN AVLYST FANTASIVERDEN: Arbeidet Perpetual har gjort med «Star Trek Online» legges nå ned, og et nytt selskap får anledning å begynne utviklingsarbeidet helt fra start. Foto: PERPETUAL
EN AVLYST FANTASIVERDEN: Arbeidet Perpetual har gjort med «Star Trek Online» legges nå ned, og et nytt selskap får anledning å begynne utviklingsarbeidet helt fra start. Foto: PERPETUAL Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media