Det sykeste TV-showet

Garantert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Britiske fjernsynsmakere jobber i høygir for å finne på nye reality-konsept. Av og til når temperaturen feberhøyder. Som for eksempel i det siste pilot-prosjektet til Princess Productions.

De forsøker å selge inn et program til den digitale kanalen E4 hvor poenget er at deltakerne skal påføre seg selv flest mulig sykdommer i løpet av to måneder. Programmet kalles foreløpig «Sick Day».

Konseptet er som følger: Tre menn skal bo i samme leilighet i to måneder, og sammen skal de prøve å pådra seg sykdommer som influensa, lus, vorter, og veneriske sykdommer. Pluss andre kjekke ting de kommer over.

Ray Downing, en 23 år gammel lærer fra London, var på audition til det nye programmet:

- Jeg ble sjokkert da de fortalte meg hav det handlet om. Det er opp til deltakerne å finne måter å pådra seg sykdommer på, men de snakket om å snorkle i kloakken, sier han til den britiske avisa The Sun.

I tillegg ble de fortalt at de skulle få betalt, og at en lege skulle overvåke dem så de ikke ble for syke.

- Dette viser at reality-tv skraper bunnen av en meget dyp tønne, sier John Beyer i Mediawatch UK. Organisasjonen kjemper for anstendig innhold på britiske fjernsynsskjermer.

Han blir nok beroliget av talskvinnen for kanalen «Sick Day» skal gå på:

- Ingen av sykdommene er livstruende, sier hun.(

Ingenting er bedre enn det.

SYKT: Føler du for en 3-dagers?

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer