Det tidligere One Direction-medlemmet forteller hvorfor han forlot gruppa

- Jeg skal vise dere hvem jeg virkelig er.

SOLO: Det tidligere One Direction-medlemmet Zayn Malik avslørte i går på Twitter at han satser på en solo-karriere. Foto: wenn.com/Scanpix
SOLO: Det tidligere One Direction-medlemmet Zayn Malik avslørte i går på Twitter at han satser på en solo-karriere. Foto: wenn.com/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dagbladets anmelder lot seg ikke imponere da boybandet One Direction besøkte Oslo i juni i år, og holdt konsert for over 20 000 hylende fans på Ullevaal.

Den irsk-britiske gruppa bestod imidlertid av fire medlemmer, etter at Zayn Malik i mars i år valgte å forlate gruppa.

- Jeg vil gjerne be om unnskyldning til fansen hvis de føler seg skuffa, men jeg må gjøre det som føles riktig, sa Malik i en uttalelse på One Directions Facebookside den gang.

Bandet som ellers består av ungpikeidolene Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson, regnes som et av de mest suksessfulle boybandene i nåværende tid.

Satser på solo-karriere Fansen har nok i det lengste håpet at Malik skulle gjenforenes med bandet, men nå avslører han på sin Twitter-konto at han har signert kontrakt med plateselskapet RCA. Det skriver flere medier i dag. Til et bilde av en svært fornøyd 22-åring, skriver han følgende:


«Jeg forklarte vel egentlig aldri hvorfor jeg ga meg. Det var for dette øyeblikket, og for at jeg skal få muligheten til å vise dere hvem jeg virkelig er.»

Innlegget er blant annet merket med emneknaggen #realmusic.

Simon Cowell var med å på danne One Direction under den britiske X-Factor-konkurransen i 2010. Boybandet endte på en tredjeplass i det som var den syvende sesongen av programmet.

- Plateselskapet er perfekt
Cowell skriver på sin Twitter-konto at han hadde en finger med i spillet når det kommer til Maliks kontrakt-signering.

«Vi har jobbet med dette en stund, og jeg er glad for å kunne si gratulerer til Zayn Malik for avtalen med RCA Records», står det i inlegget.


Han følger opp med å skrive at han tror plateselskapet er perfekt for artistens solo-karriere og at han er sikker på at resultatet kommer til å bli noe helt spesielt.

RCA har artister som Britney Spears, Alicia Keys, Chris Brown og Justin Timberlake i stallen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer