<strong>FORTOLKER:</strong> Teatret tolker stadig forfattere, og i «Alt jeg ikke husker» er til og med en av rollefigurene en fortolkende forfatter, spilt av Hans Petter Nilsen. På gulvet ligger Vetle Bergan som Samuel. Foto: Johannes Laukeland Fester Sunde, Trøndelag Teater
FORTOLKER: Teatret tolker stadig forfattere, og i «Alt jeg ikke husker» er til og med en av rollefigurene en fortolkende forfatter, spilt av Hans Petter Nilsen. På gulvet ligger Vetle Bergan som Samuel. Foto: Johannes Laukeland Fester Sunde, Trøndelag Teater Vis mer

Det trengs mer enn levende mennesker på scenen for å gjøre litteratur til liv

Når bøker blir teater.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TEATER: Tilsynelatende er det en lettvint løsning: En kjent og kanskje til og med elsket historie får plass på teaterscenen. Sannsynligvis finnes allerede nøkkelscener. Språket er allerede flytende og godt. Skikkelsene har personlighet. Stoffet er utprøvd og har vist seg å ha verdi. Der finnes et publikum som har lest og som har likt det de har lest, og teatersjefen kan være nokså sikker på at folk kommer.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer