Anmeldelse: Bernard Minier, Hvis helvete var av is

Det ugjestmilde landskapet speiler ondskapen i plottet i denne krimromanen

Sadisme i Pyreneene.

ØDE: Bernard Miniers debutbok foregår langt inn i de franske Pyreneene, her representert ved fjellet Pic du Midi de Bigorre.  Foto: NTB Scanpix 
ØDE: Bernard Miniers debutbok foregår langt inn i de franske Pyreneene, her representert ved fjellet Pic du Midi de Bigorre.  Foto: NTB Scanpix  Vis mer
Publisert

I et forblåst isøde i Pyreneene gjør noen vannkraftarbeidere et grotesk funn. I et taubane-stillas i 2000 meters høyde henger en hest. Hodet er borte, ryggen flådd, og skinnet er spredd ut som vinger. Hesten viser seg å være yndlingsdyret til en av Frankrikes rikeste menn. Jakten på morderen blir derfor en høyt prioritert politisak.

Den dyktige kriminalførstebetjent Servaz fra Toulouse settes på saken. Han er bare delvis engasjert, inntil en jogger gjør et lignende funn i nærheten. Da dreier det seg om et menneske.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer