Det ultimate fashion-ikon

Til tross for at hun er den eneste av krydderjentene som ennå ikke har forsøkt seg som solo-artist, har ikke Posh Spice problemer med å holde navnet sitt hett.

Fotballfru Beckham, som deltok under London Fashion Week i februar, har blitt utnevnt til «The Ultimate Fashion Icon» i en avstemming arrangert av det britiske TV-showet «She's Gotta Have It» og magasinet «Company».

Ifølge MTV News danket Victoria ut supermodell Kate Moss og All Saints' Nicole Appelton, som endte henholdsvis som nummer to og tre i leser-/seer-avstemmingen.

25 år gamle Beckham vred nakker under Fashion Week da hun viste klær for designeren Maria Grachvogel på det Naturhistoriske Museum i London.

Beckham åpnet showet i en militærgrønn topp, satin hotpants, med høyhelte boots i knehøyde. Hun returnerte også på 'walken i finalen, iført en crimson nattkjole.

Posh Spice topper også «The Observer»s liste over de rikeste pop-stjernene under 30. Victoria var beregnet til å være verdt 39.2 millioner dollar, - og det inkluderer ikke ektemannen Davids fotrballinntekter.

FASJONABEL: Vicxtoria Beckham sammen med designeren Maria Grachvogel.