Det var bare så vidt Will Smith fikk rollen i «Men in Black»

Sjefen Steven Spielberg ville ikke ha Will Smith i hovedrollen i «Men in Black». Da bestemte regissør Barry Sonnenfeld seg for å stikke kjepper i hjulene.

JUBILEUM: Regissør Barry Sonnenfeld fikk viljen sin til slutt, og Will Smith og Tommy Lee Jones endte opp med hovedrollene i filmen «Men in Black». FOTO: Filmweb
JUBILEUM: Regissør Barry Sonnenfeld fikk viljen sin til slutt, og Will Smith og Tommy Lee Jones endte opp med hovedrollene i filmen «Men in Black». FOTO: Filmweb Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det er gått 20 år siden den Emmy-belønnede regissøren Barry Sonnenfeld ferdigstilte «Men in Black». I forbindelse med jubileet forteller regissøren til Huffington Post at han gikk litt uortodokst til verks for å få Will Smith i den ene hovedrollen, som «agent Jay».

Den anerkjente regissøren Steven Spielberg, som var Sonnenfelds sjef, ville ha skuespiller Chris O'Donnell i rollen. O'Donnell hadde fått mye oppmerksomhet etter filmer som «Scent of a Woman», «Three Musketeers» og «Batman Forever».

Sonnenfeld var derimot tydelig på at han ville at Will Smith skulle spille «Jay».

– Sa jeg ikke var spesielt god

– Spielberg fortalte meg at jeg måtte spise middag med Chris og overbevise ham om å spille i filmen, forteller Sonnenfeld til Huffington Post.

Han fortsetter:

– Jeg visste at jeg ville ha Will Smith, så jeg sa til Chris at jeg ikke var en spesielt god regissør og at jeg ikke trodde manuset var særlig bra og dersom han hadde noen andre valg burde han ikke spille i «Men in Black». Neste dag ga han beskjed om at han ikke var interessert i filmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer