- Det var den mest skremmende opplevelsen jeg har hatt

Men til slutt synes Kristen Stewart nakenscenene var morsomme.

(Dagbladet): Twilight-stjerna Kristen Stewart er for tiden aktuell med filmen «On the road». Etter flere år med vampyrfilmet, røper Stewart at det var de lettkledde scenene som skremte vettet av henne i den siste filmen.

Da hun gjestet talkshowet til Craig Ferguson mandag fortalte hun hvordan hun selv hadde det med scenene, der hun blant annet danser forførerende og er toppløs flere ganger.

- Det var den mest skremmende opplevelsen i livet mitt. Men til slutt var det morsomt, da, sier hun.

Stewart spiller blant annet mot Viggo Mortensen og Kirsten Dunst i filmen, som har premiere like før jul.

- Ok, så jeg må kle av meg? Twilight-stjerna takker regissør Walter Salles for at filmen ble som den ble.

- Du kan ikke gjøre noe feil når han styrer. I løpet av de første fire ukene med øvelser, var det greit å spørre om alt mulig, fortelle hva som helst og faktisk overanalysere alt mulig, sier Stewart.

- Da vi først kom oss på settet, var det bare å puste ut og la det skje. Han gir oss så mye tillit, så jeg tenkte: «Ok, så jeg må kle av meg? Det gjør ikke så mye».

Tidligere har Stewart sagt at hun er stolt av scenene, men at hun forventet at folk ville reagere på det.

- Vi elsker filmen - Folk er veldig enkle å lese, selvsagt ventet jeg det. Jeg kan ikke legge skjul på at det var litt nervepirrende, men på en god måte. Jeg ville være meg selv og er stolt av det, sa hun til Hollywoodlife.

Stewart, som for alvor ble kjent som Bella Swan i «Twilight»-serien, sier også at hun ikke helt visste hva hun skulle vente seg da filmen hadde premiere i Cannes.

- De kunne ha reist seg opp og buet, men vår rad ville uansett ha klappet, sier hun.

- Vi elsker den virkelig alle sammen, sier hun om filmen.