Det var en gang

Barn fryder seg, og voksne blir barnslig begeistret. Muntlig fortelling er en eventyrlig kunstart som stadig vinner nye tilhengere.

Biblioteket på Grünerløkka har gjort seg bemerket med barnevennlige arrangementer som Bok og Baby og tegneserieverksted. Den månedlige fortellerklubben Cric Crac er det nyeste tilbudet.

Første gang, på onsdag, forteller Ailou Cissokho og Heidi Dahlsveen det vest-afrikanske eventyret «Anasi og tromma». Ikke uventet blir fortellingen akkompagnert av kledelig afrikansk musikk.

Forestillingen er beregnet på skoleelever og familier med barn fra 6 år. En gang i måneden arrangeres Cric Crac på kveldstid for et voksent publikum. For større grupper og klasser må det bestilles på forhånd. Kontakt Gro Johansen på telefon 22 35 65 83.

Arrangøren Heidi Dahlsveen er tilknyttet fortellerkontoret Munn og Mæle (tlf 23 22 96 60), som også sørger for forteller-happenings på steder som Kafé Asylet på Grønland (første søndag hver måned), Torshovteatret og kontorets tilholdssted på Vøienvolden gård på Sagene.