- Det var en jævla nedtur helt fra starten av

Slik blir TVNorges nye humorsatsing.

STJERNELAG:  Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen, Espen Eckbo, Linn Skåber, Hege Skøyen og Odd-Magnus «Odda» Williamson skal lage humor-tv på TVNorge i høst, sammen med Knut Lystad, som ikke var til stede under lanseringen i går.  Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
STJERNELAG: Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen, Espen Eckbo, Linn Skåber, Hege Skøyen og Odd-Magnus «Odda» Williamson skal lage humor-tv på TVNorge i høst, sammen med Knut Lystad, som ikke var til stede under lanseringen i går. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sammen med Linn Skåber, Odd-Magnus Williamson, Knut Lystad, Hege Schøyen og Steinjo Grieg Halvorsen, blir Espen Eckbo å se i TVNorges nye humorsatsing «Klovn til kaffen» til høsten.

- Jeg klarte å lokke dem med ved å si at det først og fremst var et samtaleprogram om humorfaget, og at vi skulle utveksle våre erfaringer som fagpersoner. Og det er det. Men i tillegg er det noen aktiviteter som vi må gjennom sier initiativtaker Eckbo til Dagbladet under TVNorges høstlansering.

Overrasket Schøyen «Aktiviteter»-delen kom litt brått på Schøyen, som konsekvent har sagt nei til alt av kjendisrealityserier.

- Det snakket han ikke fullt så høyt om da han ba oss om å være med. Vips, så var det noen små selskapsleker som han hadde underkommunisert litt, sier hun og ler.

Men det er ikke slik at hun angrer på å ha takket ja. Schøyen trives godt i konseptet og blant sine fem kolleger.

- Det er gøy å få prate fag, og dele erfaringer vi har felles. Jeg tror også at det kan være gøy for seerne å høre om hvordan vi jobber, sier Schøyen.

- Gruer seg Programmet har allerede blitt sammenliknet med «Hver gang vi møtes», og det er ikke uten grunn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer