- Det var et eneste stort fuckings sirkus. Et rock'n'roll-sirkus

Guns N' Roses-trommis Matt Sorum savner det ville livet på Sunset Strip. Nå har han laget film om det.

FESTET ET VILT LIV TIL FILM: Den beryktede gata Sunset Strip i Hollywood har en lang historie, som dokumentaren med samme navn gir oss et innblikk i. Fra venstre: Produsentene Matt Sorum og Tommy Alastra, regissør Hans Fjellestad og produsent Joe Mundo. Foto: Ørjan Ellingsvåg / Dagbladet
FESTET ET VILT LIV TIL FILM: Den beryktede gata Sunset Strip i Hollywood har en lang historie, som dokumentaren med samme navn gir oss et innblikk i. Fra venstre: Produsentene Matt Sorum og Tommy Alastra, regissør Hans Fjellestad og produsent Joe Mundo. Foto: Ørjan Ellingsvåg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

AUSTIN (Dagbladet): - Jeg trodde jeg ville bli en filmstjerne og få damer sånn som Johnny Depp, sier rocketrommis Matt Sorum til Dagbladet.

- Men det viste seg i stedet bare å være masse hardt arbeid.

Sorum, som har vært med på å lage dokumentarfilmen «Sunset Strip» om den beryktede Hollywood-gata med samme navn, er kjent som tidligere Guns N' Roses-trommis - nå trakterer han stikkene i Velvet Revolver.

- Jeg liker ikke å stå opp før klokka ett, helst. Så jeg tok rollen som executive producer, akkurat som Rick Rubin gjør. Han bare ringer masse folk og lar dem gjøre arbeidet, og putter så navnet sitt på produktet, sier Sorum når vi møter ham og resten av gjengen bak dokumentaren før premieren på filmfestivalen SXSW for et par uker siden.

- Beste stedet å bo Som man kan forvente av en rockestjerne, er det ikke alltid det ligger så mye alvor bak pratet.

For egentlig, sier Sorum, har han vært svært involvert i filmen - som tross alt handler om stedet han har tilbrakt størsteparten av livet sitt.

- Neida, jeg har et veldig lidenskapelig forhold til Sunset Strip, jeg har vært der siden jeg flyttet til Hollywood på 70-tallet, rett fra high school. Det har alltid vært et sted jeg har spilt, skapt og møtt masse mennesker gjennom årene - og jeg har ikke dratt derfra ennå. Jeg elsker å være der, jeg møter fortsatt kreative folk der - det er det beste stedet å bo for å holde min egen kreativitet i live, sier Sorum til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer