<strong>FILMAKTUELL:</strong> Regissør Hans Petter Moland tok på seg en svært vanskelig oppgave da han satte i gang med å filmatisere Per Petterson-romanen «Ut og stjæle hester». Her i forbindelse med premieren på «Kraftidioten» i 2014. Foto: Christian Roth Christensen
FILMAKTUELL: Regissør Hans Petter Moland tok på seg en svært vanskelig oppgave da han satte i gang med å filmatisere Per Petterson-romanen «Ut og stjæle hester». Her i forbindelse med premieren på «Kraftidioten» i 2014. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

«Ut og stjæle hester»

- Det var et risikabelt prosjekt og jeg kunne lett brukket nakken

«Ikke gjør det», sa regissør Hans Petter Moland til seg selv da han snuste på å lage film av bestselgeren til forfatter Per Petterson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERLIN (Dagbladet): Når det kommer til antallet ganger regissør Hans Petter Moland har jobbet seg gjennom det fryktelig trange nåløyet til Berlinalen med filmene han skaper, skulle man tro at 63-åringen eier et slikt vannskadd, gammelt og slitt klippekort i tykt papir som man fikk i slalåmbakken før i tida. I februar hullet nemlig festivalen ut passet hans for fjerde gang og sendte Moland, skuespillere, produsenter og en norsk forfatter av en viss størrelse opp med heisen, inn i et fullsatt presserom hvor skribenter fra hele verden flikket penner mellom fingrene.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer