- Det var for mye trykk på meg - faenskap rett og slett

«Farmen»-Finn Olav snakker ut om den tøffe tida.

GULLRUTEN-NOMINERT: I fjor høst var trønderen Finn Olav Odde (56) en av Norges mest omtalte menn. Nå er politikeren, svakstrømsmontøren og familiemannen nominert til årets deltaker under Gullruten. Foto: ENDRE VELLENE / DAGBLADET
GULLRUTEN-NOMINERT: I fjor høst var trønderen Finn Olav Odde (56) en av Norges mest omtalte menn. Nå er politikeren, svakstrømsmontøren og familiemannen nominert til årets deltaker under Gullruten. Foto: ENDRE VELLENE / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

[teaser](Dagbladet): Han var på alles lepper i fjor høst, 56 år gamle Finn Olav Odde (56) fra Ørlandet i Sør-Trøndelag.

For et drøyt år siden, da barna meldte ham på «Farmen», synes Odde det var en god idé. Han dro på audition, ble plukket ut blant tusenvis av påmeldte, og holdt ut til finaleuka på innspillingsgården.

Da 56-åringen returnerte til Trøndelag hadde begynnelsen av oppholdet allerede blitt sendt på tv, og publikummet hadde fått en smakebit av svakstrømsmontøren og Senterparti-politikeren som stadig snakket om dugnadsånd.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer