<strong>TØRRLAGT:</strong> For 15 år siden begynte Johnny Logan å merke at alkoholen tæret på kroppen. Da la han flaska på hylla. Foto: Christian Roth Christensen
TØRRLAGT: For 15 år siden begynte Johnny Logan å merke at alkoholen tæret på kroppen. Da la han flaska på hylla. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

Johnny Logan

Det var først i Norge Johnny Logan innså hvor mye han drakk

Da Johnny Logans far døde, visste han ikke hva annet han kunne gjøre enn å drikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Når jeg kommer til jula i år, kommer jeg til å sitte foran en vegg og stirre på den i rundt åtte timer, til hjernen min begynner å fungere igjen.

Johnny Logan sitter i hotellobbyen på Fornebu. Bak ham glitrer pynten fra et juletre. Logan sitter i et par røffe, hullete bukser og håret er stylet for anledningen.

Den irske sangeren er den eneste i historien som har klart å vinne Eurovision Song Contest tre ganger: to ganger med egen opptreden, og en gang som låtskriver. De siste åra har han reist mye rundt med bandet sitt i Europa og spilt konserter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer