- Det var helt sykt deilig å komme ut!

Daniel forlot «Internatet» frivillig. Les svarene i Dagbladets nettmøte.

(Dagbladet.no): - Det var mye psykisk stresss. Jeg hadde hjemlengsel, hodepine, alt på en gang, sier Daniel Eik om hvorfor han valgte å forlate realityserien.

- Spesielt ille var det å gå i de klærne, og så måltidene og disiplinen der inne. Det er helt knall å være hjemme, sier 17-åringen fra Karmøy.

Også Kjetil forlot serien i dag. De to som trakk seg etterlot Håkon alene på rommet, noe han ikke var spesielt fornøyd med.

Nå svarer Daniel deg på hvordan det var å være med i serien.

50-tallsskole

TVNorges nye underholdningskonsept «Internatet» er inne i sin andre uke.

I programmet møter vi 20 ungdommer som skal tilbringe fire uker bak lukkede porter. Og grunnen? De skal prøve hvordan skolen var midt på 50-tallet. Det var ganske andre boller den gangen. Og det blir god tv når bortskjemte barn som får kjørt seg av en «skikkelig gymlærer-satan» og andre autoriteter.

«TVNorges underholdningseksperiment kan bli en av høsten bedre fjernsynsserier, et morsomt og smått tankevekkende innspill i den stadig aktualiserte debatten om at alt var så forbannet mye bedre før i tida. Da skoleklokka klang og rektor lekte Gud. Moralen var moralisme, landet ble godt bygd opp igjen med matpakke, rasjonalisering og siste indre på Bislett», skrev Dagbladet etter premieren og kastet terning fem.

INTERNATET: Rachel, Ulrikke, Shilan og Mette sammen med husmor Karin på Internatet. Foto: TVNORGE
INTERNATET: Rachel, Ulrikke, Shilan og Mette sammen med husmor Karin på Internatet. Foto: TVNORGE Vis mer

Men hva med de som står for underholdningen? Er det mulig at dette realitykonseptet kanskje ikke var det helt rette for dem? Hvorfor? Nå har du muligheten til å sende inn dette og andre spørsmål.

UTE:  Daniel Eik (17) fra Karmøy syntes det ble for hardt på «Internatet». Foto: Gosu Design House
UTE: Daniel Eik (17) fra Karmøy syntes det ble for hardt på «Internatet». Foto: Gosu Design House Vis mer