- Det var helt vilt!

I dag ble Britneys sagnomsuste ekteskap annullert. Les hele annulleringssøknaden hennes!

Historien om at Britney Spears (22) giftet seg med den jevngamle barndomsvennen Jason Allen Alexander, gikk verden rundt på få timer. Men ekteskapet holdt bare i to dager.

I dag sendte Britney og hennes advokat, David Chesnoff, inn søknaden om å få ekteskapet annullert.

- Det er klare argumenter for at retten bør godta annulleringen. Spears forsto ikke konsekvensen av sine handlinger, og dermed var hun ute av stand til å inngå ekteskap, sa Chesnoff til nyhetsbyrået AP.

For moro skyld

At ekteskapet i tillegg ble inngått klokka 05.30 lørdag morgen etter et besøk på nattklubben Ghostbar i Palms Casino Hotel tyder vel på at paret ikke var helt ved sine fulle fem da de gikk sammen opp midtgangen til Little White Wedding Chapel i Las Vegas.

Britney Spears har ikke kommentert det to dager lange ekteskapet, men hennes helge-ektemann, Jason Allen Alexander, snakket med «Access Hollywood» i dag tidlig.

- Det var bare helt vilt, mann. Vi så på hverandre og sa «La oss gjøre noe vilt og galt. La oss gifte oss, bare for moro skyld», sier Alexander.

Jason Allen Alexanders far har også kommentert bryllupet. Han var slett ikke sint på sønnen.

- Pokker, jeg kan ikke kjefte på ham. Jeg ville ha gjort akkurat det samme. Hvis Jennifer Lopez hadde ringt og bedt meg komme til New York, ville jeg ha vært der på sekundet, sier han til nyhetsbyrået PA.

Britneys far, Jamie, er imidlertid ikke like fornøyd. Han freste til reporterne da de ba om kommentar:

- Det har ikke vært noe bryllup!

Kjente ikke hverandre

Søknaden om å få ekteskapet annullert ble levert i formiddag klokka 10.12 lokal tid. Klokka 12.24 hadde dommer Lisa M. Brown underskrevet papirene, og ekteskapet var oppløst.

- Før de inngikk dette ekteskapet, kjente de ikke til hva den andre parten likte og mislikte, sto det i søknaden.

- De kjente heller ikke til hverandres tanker rundt det å få barn, eller hvor de skulle bo. Etter å ha lært hverandres ønsker å kjenne, har de funnet ut at de er uforenelige, står det videre.

Ifølge loven i Nevada, har Alexander krav på halvparten av pengene popstjernen har tjent i tida de var gift. Men det er ikke ventet at han vil lage noen problemer om det.

Det er for øvrig ikke kjent hvordan hurtigekteparet tilbrakte bryllupsnatta.

  • Her er alle rettspapirene, der det blant annet står at Britney Spears ber om å få beholde navnet sitt (Spears), at hun ikke er gravid, at paret ikke har fellesgjeld og at de ikke har felles barn.
OOOPS: Britney giftet seg på lørdag, og ba om annullering av ekteskapet i dag.
KORT LYKKE: Men Jason Allen Alexander har faktisk krav på halvparten av inntektene til popstjernen i dagene de var ektefeller.
STOLT BESTEMOR: Jason Allen Alexanders bestemor, Betty Alexander, stilte villig opp i dag og viste fram bilder av barnebarnet.
BEVISET: Her er ekteskapslisensen. Som de to turtelduene sikkert knapt husker å ha sett.