- Det var ikke kake på jobben idag akkurat

Nicholas Carlies post som programleder på Oslo-TV forsvinner til sommeren.

||| (Dagbladet.no): Programleder Nicholas Carlie i Oslo-TV er usikker på sin egen fremtid etter at programmet i dag ble lagt ned av TVNorge.

Carlie har jobbet der siden oktober, og er hentet inn av produksjonsselskapet Mastiff spesielt for Oslo-TV. Hverken Mastiff eller Carlie vet om han får fortsette i selskapet.

- Jeg er redd for jobben min, ettersom jeg var spesifikt engasjert for Oslo-TV. Den eneste beskjeden jeg har fått fra Mastiff er at det er slutt for Oslo-TV i sommer, sier Carlie, som ikke ble overrasket av beskjeden:

- Dette er både trist og skummelt, men ikke overraskende. Med tanke på hvor mange lokalstasjoner som er lagt ned, føler jeg bare at vi følger rekka, sier han til Dagbladet.

TVNorge vil nå bruke norskprodusert materiale i mer konkurranseutsatte sendetider, og vil fylle den tomme plassen etter Oslo-TV med innkjøpte programmer. Oslo-TV har sin siste sending 19. juni.

Kenneth Karlsson er redaksjonssjef i Oslo-TV og ansatt av Mastiff. Han kan ikke love noe for Carlie eller de ti andre ansatte som jobber med programmet.

- Dette var en veldig plutselig beskjed. Vi vil prøve å bruke alle sammen internt, men det er litt tidlig å si om noen kommer til å miste jobben.