- Det var ikke sånn at vi lå og vrei oss i latter

Nordlys-desken innrømmer likevel at dagens forside var humoristisk ment.

SUGDE PETROZAVODSK REIN: - En veldig spesiell opplevelse, sier Stig Kristiansen, daglig leder i firmaet Vacumkjempen Nord-Norge AS, til Nordlys. Faksimile: Nordlys
SUGDE PETROZAVODSK REIN: - En veldig spesiell opplevelse, sier Stig Kristiansen, daglig leder i firmaet Vacumkjempen Nord-Norge AS, til Nordlys. Faksimile: Nordlys Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En sak om at et lokalt firma nylig har avsluttet jobben med å tømme skipsvraket Petrozavodsk for diesel, låter kanskje ikke som verdens mest spenstige sak - selv ikke for en regionsavis.

Men avisa Nordlys vet åpenbart at en god vinkling er nok til å redde en tørr artikkel.

For med forsidetittelen «Avansert sugejobb», og overskriften «Sugde Petrozavodsk rein» inne i avisa, håper nordlendingene å kunne selge utgaver også på en nyhetsfattig mandag.

Frister med sugejobbVaktsjef i Nordlys, Rune Alexandersen, sier at han var fullstendig klar over at tittelen nok kan oppfattes litt skjevt av enkelte før han tok avgjørelsen om å sette den på trykk.

- Dette var humor på desken som endte opp med en morsom tittel. Det var journalisten som kom på at vi kunne bruke tittelen, og det ble jo litt humring, men det var ikke sånn at alle lå og vrei seg i latterkrampe, sier Alexandersen, som samtidig understreker at den noe spesielle tittelen ikke var avgjørende for at saken kom på forsiden.

- Dette er en sak om at et lokalt firma har utført en jobb som var så avansert og krevende at National Geographic var interessert i å komme opp for å følge arbeidet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer