Du leser nå Dagbladet Pluss

- Det var jo veldig stort på den tida, men det var jo ikke noe bra kyss

Slik var «Skal vi danse»-deltakerne som ungdom.

DET FØRSTE KYSSET: Det var jo veldig stort på den tida, men det var jo ikke noe bra kyss, sier Carl I. Hagen om sitt første kyss som han fikk som tenåring, mange år før han møtte sin nåværende kone. Foto: PRIVAT
DET FØRSTE KYSSET: Det var jo veldig stort på den tida, men det var jo ikke noe bra kyss, sier Carl I. Hagen om sitt første kyss som han fikk som tenåring, mange år før han møtte sin nåværende kone. Foto: PRIVATVis mer

(Dagbladet): I kveld sendes nok en runde av Skal vi danse på TV2. Dagbladet har snakket med de gjenværende deltakerne om ungdomstida.

Kim-Daniel Sannes

- Hva var det flaueste du visste som tenåring?

- Det jeg synes var aller pinligst var å bli misforstått. Jeg har diagnosen ADHD og jeg var redd for at folk skulle dømme meg for det uten å forstå hvem jeg var. Jeg var også veldig sta, og synes det var veldig pinlig å ikke bli trodd på når jeg stod på mitt.

- Jeg husker særlig godt da jeg flyttet tilbake til Norge fra Belgia som tiåring. Jeg hadde jeg gått på engelsk skole og snakket flytende engelsk og var veldig stolt.

- Det gjorde at jeg var veldig frampå i engelsktimene, og synes ikke alltid skoleengelsken læreren praktiserte var god nok. Det gjorde at jeg fra tid til annet kom i konflikt med læreren. Jeg stod på mitt, og det endte at jeg ble sendt til rektor. Det var flaut.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.