TILBAKE PÅ LØKKA: Odd-Magnus Williamson har bodd i Bergen siden april for å spille hovedrollen i advokatserien Aber Bergen. Nå etter åtte måneders innspilling, har han endelig fri og er tilbake sammen med familien på Rodeløkka ved Grünerløkka i Oslo. Foto: Nina Hansen
TILBAKE PÅ LØKKA: Odd-Magnus Williamson har bodd i Bergen siden april for å spille hovedrollen i advokatserien Aber Bergen. Nå etter åtte måneders innspilling, har han endelig fri og er tilbake sammen med familien på Rodeløkka ved Grünerløkka i Oslo. Foto: Nina HansenVis mer

- Det var mye drama i kulissene

Odd-Magnus Williamson holdt på å gå til grunne på jobb.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Det har vært skikkelig krevende. Dritheavy, sier skuespiller og komiker Odd-Magnus Williamson (37) uten snev av den vanlige komiknekken i stemmen.

Dagbladet møter han dagen etter siste innspillingsdag for sesong tre av «Aber Bergen». Andre sesong av advokatserien ble vist på TV3 i høst, og de to sesongene er spilt inn i ett, over åtte måneder fra april til desember.

- Jeg har aldri hørt at andre har spilt inn så mange episoder, på så kort tid. Det har vært et forsøksprosjekt og var premisset for at vi kunne lage tredje sesong.

- En vanlig produksjon på 3-4 måneder tærer på familielivet og alt annet, så dette har vært knallhardt, men også vanvittig gøy. Det har gått fordi jeg har den beste kona hjemme og den beste kona på settet i Ellen (journ.anm. Dorrit Petersen). Og det er en utrolig tilfredsstillelse i at vi klarte å få det til!, sier han fra sin stamkafé på Rodeløkka i Oslo, ikke langt fra der han og familien bor.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn