- Det var mye drama i kulissene

Odd-Magnus Williamson holdt på å gå til grunne på jobb.

TILBAKE PÅ LØKKA: Odd-Magnus Williamson har bodd i Bergen siden april for å spille hovedrollen i advokatserien Aber Bergen. Nå etter åtte måneders innspilling, har han endelig fri og er tilbake sammen med familien på Rodeløkka ved Grünerløkka i Oslo. Foto: Nina Hansen
TILBAKE PÅ LØKKA: Odd-Magnus Williamson har bodd i Bergen siden april for å spille hovedrollen i advokatserien Aber Bergen. Nå etter åtte måneders innspilling, har han endelig fri og er tilbake sammen med familien på Rodeløkka ved Grünerløkka i Oslo. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det har vært skikkelig krevende. Dritheavy, sier skuespiller og komiker Odd-Magnus Williamson (37) uten snev av den vanlige komiknekken i stemmen.

Dagbladet møter han dagen etter siste innspillingsdag for sesong tre av «Aber Bergen». Andre sesong av advokatserien ble vist på TV3 i høst, og de to sesongene er spilt inn i ett, over åtte måneder fra april til desember.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer