Jon Almaas

- Det var skummelt

Selv om han nå oftere føler seg gammel, angrer ikke Jon Almaas på at han slutta i NRK. Men 53-åringen angrer på at han ikke turte være mer gæren tidligere.

DRØMMER OM LANDLIG LIV: Jon Almaas (53) har laget seg en grønnsakshage i hagen på Vinderen, men drømmer egentlig om å leve som de gjøre på 1800-tallet, da man bygget sitt eget hus og dyrket all mat selv. Foto: Kristian Ridder-Nielsen
DRØMMER OM LANDLIG LIV: Jon Almaas (53) har laget seg en grønnsakshage i hagen på Vinderen, men drømmer egentlig om å leve som de gjøre på 1800-tallet, da man bygget sitt eget hus og dyrket all mat selv. Foto: Kristian Ridder-Nielsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

– Før trodde alle at jeg var satiriker siden jeg jobbet i «Nytt på nytt». Men jeg er jo ikke det, og privatlivet matchet ikke helt med bildet av meg fra jobben. Jeg er en som snekrer, rydder, bygger ting og spiller litt piano.

Jon Almaas (53) har akkurat invitert Dagbladet inn til seg på Vinderen i Oslo, og unnskyldt at det ikke er strøkent ryddet i den store villaen. Men det får være greit. I en årrekke var han kjent for å være stramt antrukket i ulike NRK-program, enten dresskledd, humrende og skulderristende i Gullrekke-bautaen «Nytt på nytt», eller som den slicke Christian Kopperud i «Side om Side». Men etter overgangen til TVNorge har Almaas vist fram helt andre sider av seg selv, og er klar for å gi folk et innblikk bak fasadene.

– Den Kopperud-figuren gjør at folk tror jeg er sånn som ham. Jeg ser jo klisjeen, jeg bor på vestkanten og spiller golf, men jeg er ikke opptatt av vin, jakt eller dyre biler. Jeg reiser ikke mye, og går sjelden på restaurant. Jeg kunne brukt mye tid på å studere mote og ønske å se fin ut, men det virker helt meningsløst. Jeg er ikke interessert i klær. Jeg er ikke så veldig opptatt av hvordan jeg framstår.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer