Mötley Crüe om det ville livet:

- Det var virkelig ingen regler

Rus, festing og gammeldagse holdninger til kvinner er ingrediensene i Mötley Crüe-filmen «The Dirt». Men det synes hovedpersonene selv bare er bra.

BERYKTEDE: Kjent for kombinasjonen av glam og punk, med høy festfaktor, herjet Mötley Crue på åttitallet. Her er bandmedlemmene Mick Mars, Tommy Lee, Vince Neil og Nikki Sixx. Foto: NTB scanpix
BERYKTEDE: Kjent for kombinasjonen av glam og punk, med høy festfaktor, herjet Mötley Crue på åttitallet. Her er bandmedlemmene Mick Mars, Tommy Lee, Vince Neil og Nikki Sixx. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg liker det farlige. Men alle er så jævla trygge nå, så redde for å være rockestjerner, sier Tommy Lee (56).

Trommeslageren i California-bandet Mötley Crue har lite til overs for de litt mer rolige, moderne bandene som har fulgt etter dem. De er, ifølge ham, redde for å ta risiko, og for redde for å ha det gøy.

Men samtidig, som en oppsiktsvekkende ny film viser, kreves det en del for å bli like rock’n’roll som Lee.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer