Det var visst ingen voksdukke av Arnold, nei

Skuespilleren skremmer vettet av folk i voksmuseum.

(Dagbladet): Det har vært hevdet at hans begrensede ansiktsmimikk gjør skuespilleren og eks-guvernøren Arnold Schwarzenegger forbløffende lik en voksdukke.

Vel, nå er det bekreftet at det går an å ta feil.

Poserer som dukke Som et promostunt for den kommende Terminator-filmen og veldedighetsprosjektet After School All-stars lot 67-åringen seg sminke og kle opp som sin klassiske robotfigur og poserte i Madame Tussauds voksmuseum i Hollywood.

Hvordan publikum reagerte når Arnold begynte å røre på seg, ser du i videoen over.

Veldedighetsprosjektet dreier seg om å tilby unger fra vanskeligstilte familier i Los Angeles et pedagogisk tilbud etter skoletid. På deres nettsider er Schwarzenegger omtalt som såvel æresmedlem som grunnlegger. Kobe Bryant og Rob Lowe er andre kjendiser som har støttet programmet tidligere.

Vandrer på gata I videoen tar den muskuløse kjendisen også rusleturen blant de mange superhelt-etterliknerne på Hollywood Boulevard, som lever av å la seg fotografere sammen med turister.

Den nye filmen, «Terminator: Genisys», har norsk premiere neste helg og er den femte i serien etter at James Camerons lavbudsjettsklassiker ble sluppet i 1984 og den påkostede og effekt-spekkede oppfølgeren «Judgement Day» ble årets store kinosuksess i 1991.

«Rise of the Machines» i 2003 gjorde mindre ut av seg, mens «Terminator Salvation» og tv-serien «The Sarah Connor Chronicles» fra 2009 ikke engang hadde Arnold Schwarzenegger på rollelista.