Det verste øyeblikket de har opplevd inneholdt en kake og Per-Kristian Foss

Harald Rønneberg (43) og Thomas Numme (46) har holdt på i 13 år med «Senkveld». - Det blir «det samme gamle rælet», spøker makkerne.

PÅ’N IGJEN: Harald 
Rønneberg (t.v.) og Thomas Numme mener de fortsatt har drømmejobben selv etter 13 år med samme konsept. Sesongens første sending er 2. september. Foto: EIVIND SENNESET
PÅ’N IGJEN: Harald Rønneberg (t.v.) og Thomas Numme mener de fortsatt har drømmejobben selv etter 13 år med samme konsept. Sesongens første sending er 2. september. Foto: EIVIND SENNESET Vis mer
Publisert

BERGEN (Dagbladet): - Det var nok da vi hadde daværende finansminister Per-Kristian Foss i sofaen, og skulle sortere statsbudsjettet ved hjelp av en kake - med et bilde av ham på, sier «Senkveld»-programleder Thomas Numme til Dagbladet.

TV 2-profilen beskriver det verste øyeblikket han og makker Harald Rønneberg har opplevd gjennom sine mange år som programledere for et av Norges største talkshow.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer