- Det ville vært helt feil med bikini

Agnes Kittelsen om nakenscenene i Kon Tiki.

I PARADISET: Agnes Kittelsen følte det var helt riktig å stille opp naken for å illustrere Liv og Thor Heyerdahls primitive liv på stillehavsøya Fatu Hiva. Her sammen med Pål Sverre Hagen. Foto: Carl Christian Raabe / Nordisk film
I PARADISET: Agnes Kittelsen følte det var helt riktig å stille opp naken for å illustrere Liv og Thor Heyerdahls primitive liv på stillehavsøya Fatu Hiva. Her sammen med Pål Sverre Hagen. Foto: Carl Christian Raabe / Nordisk film Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAUGESUND (Dagbladet): I 1937 forlot det nygifte ekteparet Thor og Liv Heyerdahl Norge til fordel for et primitivt liv helt uten moderne verktøy, hjelpemidler og medisiner på den isolerte stillehavsøya Fatu Hiva.

Der ønsket de å vende sivilisasjonen ryggen og leve helt i pakt med naturen. Paret hadde i utgangspunktet ingen planer om å komme hjem igjen.

På den frodige øya sprang de nakne på stranden, levde av innsamlet frukt og bær og badet i varme ferskvannskulper. Det hele er gjengitt i «Kon-Tiki»-filmen, som i går hadde førpremiere på filmfestivalen i Haugesund.

Riktig å være naken Agnes Kittelsen, som spiller Liv Heyerdahl, sier hun er spent, men ikke nervøs for mottakelsen.

- Det var veldig riktig å gjøre nakenscenene. Det hadde skurret hvis jeg hadde hatt på meg en bikini. Scenen sier noe om Liv og Thor Heyerdahls ønske om å være i ett med sine omgivelser. De ville være frie og finne paradiset, sier Kittelsen til Dagbladet.

Før nakenscenene, som ble spilt inn i Thailand, bestemte hun seg for å stole fullt og helt på regissørenes evne til å sette sammen en smakfull scene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer