- Det villeste som skjedde egner seg ikke på trykk

Erik og Kriss tok på seg ølbrillene i Las Vegas. Se video!

VEGAS-GUTTER: Erik og Kriss spilte inn låta «Ølbriller», som er den andre singelen fra det kommende albumet «Back to Businness». Her har de med seg den svenske rapperen BYZ og Nasty Kutt har laget produksjonen.    Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
VEGAS-GUTTER: Erik og Kriss spilte inn låta «Ølbriller», som er den andre singelen fra det kommende albumet «Back to Businness». Her har de med seg den svenske rapperen BYZ og Nasty Kutt har laget produksjonen. Foto: Anders Grønneberg / DagbladetVis mer

Se videoen her!

(Dagbladet): Da «Det store korslaget»-aktuelle Erik og Kriss skulle spille inn musikkvideo til låta «Ølbriller» syntes de syndenes by var et godt alternativ til innspillingsted.

- Videoen er spilt inn i Las Vegas i nyttårshelga. «Ølbriller» er en slags Askepott-fortelling der en jente som ikke bruker å få så mye oppmerksomhet til vanlig blir til ballets dronning sånn i kvart på tre-tida på natta - altså når gutta har fått på seg ølbrillene, sier Kristoffer Tømmerbakke i Erik og Kriss til Dagbladet.

- Alle har vel vært innom fenomenet med ølbriller. Det er jo til og med vitenskapelig bevist at mange jenter seg bedre ut etter et par øl.

«Hangover»-inspirert En av fjorårest mest omtalte komedier, «The Hangover», omhandler en kompisgjeng som drar på guttetur til Las Vegas. Den norske rapduoen innrømmer at «Ølbriller»-videoen er inspirert av Hangover-guttas eskapader i den amerikanske storbyen.

- Musikkvideoen skal forestille et døgn i Vegas med alt det innebærer. Du kan si at vi prøver å fange essensen av «The Hangover» i musikkvideoen vår. Vi hadde mye moro - vi gamblet, spilte rullett og var på strippeklubb. Det var seks døgn hvor tid og rom smeltet inn i ett, forteller Kriss.

Sin City Rapduoen var altså ikke redde for å omfavne alle Sin City-klisjeene under musikkvideoinnspillingen. Men det er ikke alle Vegas-utskjeielsene de mener bør havne i avisa.

HANGOVER: Erik og Kriss i Nevada-ørkenen. Foto: Hippie Studios
HANGOVER: Erik og Kriss i Nevada-ørkenen. Foto: Hippie Studios Vis mer

- Det villeste vi gjorde egner seg absolutt ikke på trykk.

Nå holder de imidlertid på med innspillingene av «Det store korslaget» på TV 2.

- Det er dritmoro. Vi har blitt som en stor familie. Og det er jo ikke til å legge skjul på at Erik og jeg nyter godt av at vi har med oss 20 kormedlemmer som kan mye mer om det å synge i kor enn det vi gjør, forteller rapperen.

BABES: Erik og Kriss omfavner Sin City-klisjeene i sin nye musikkvideo. Foto: Hippie Studios
BABES: Erik og Kriss omfavner Sin City-klisjeene i sin nye musikkvideo. Foto: Hippie Studios Vis mer