Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Det virket litt småsurt

Men Stella tok «Haba haba»-jublende publikum med storm.

VEL GJENNOMFØRT: Stella Mwangis semifinaleopptreden med «Haba haba» var litt småsur, men hun kom absolutt i mål, mener Dagbladets Eurovision-kommentator. Her er hun under generalprøven i går. Foto: Håkon Eikesdal
VEL GJENNOMFØRT: Stella Mwangis semifinaleopptreden med «Haba haba» var litt småsur, men hun kom absolutt i mål, mener Dagbladets Eurovision-kommentator. Her er hun under generalprøven i går. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer

DÜSSELDORF (Dagbladet): Stella Mwangi har akkurat sunget ferdig «Haba haba» i årets første semifinale i Düsseldorf.

I motsetning til på generalprøvene startet koristene alene på scenen, mens Stella deretter smøg seg inn syngende på første vers.

Mwangi strålte på scenen, men Dagbladets Eurovision-kommentator Anders Grønneberg mener hun sang ørlitte surt.

- Et fyrverkeri - Stella var et fyrverkeri. Hun strålte og glødet på scenen. Det var en fryd å se. Men det virket litt småsurt her og der, ikke veldig merkbart, men antydningsvis, sier Grønneberg.

- Hvis det var nervene, så skjulte hun det godt. TV-produksjonen var imponerende. Bildene vi fikk inn i stua var utsøkte, sier han.

Likevel er det ingen tvil om at Mwangi fenget publikum, slik hun har gjort hele uka hun har tilbragt her i Düsseldorf. Mens flere liter konfetti sprutet over tilskuerne veiet ivrige tilhengere med norske flagg og «Haba haba»-plakater.

- Kommer til finalen Før Mwangi gikk Polen på scenen med et av kveldens mest sensuelle nummer. Med lårkort antrekk vrikket Magdalena Tul seg rundt på scenen og framført «Jestem».

Grønneberg tror ikke det påvirker Norges sjanser på noen måte at de synger mellom Polen og Albanias punkinspirerte rock.

- Jeg tror Stellas plassering er gunstig, med tanke på at hun synger tidlig. Låta er annerledes, og snasne damer er det overalt, sier Grønneberg.

Etter semifinaleopptredenen er Dagbladets Eurovision-kommentator fortsatt skråsikker på finaleplass for Mwangi.

- Selvsagt kommer vi til finalen. Stella er alene om å ha en låt som «Haba haba», og hun kom absolutt i mål med den, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media