Dette bandet krever å bli gjenkjent. Neste uke gjester de Norge

Bring Me The Horizon tar neppe «en Nordstoga» hvis de blir stanset av Slottsfjell-vakter i neste uke. 

STILLER KRAV: Da Bring Me The Horizon gjestet en spansk festival torsdag krevde de angivelig å bli gjenkjent av vaktene, slik at de kunne droppe å bære artistakkreditering hvis de ønsket det. Neste fredag spiller de på Slottsfjell i Norge, der bookingsjefen foreløpig ikke har mottatt en liknende forespørsel fra bandet. Foto: Amy Harris / REX / Scanpix
STILLER KRAV: Da Bring Me The Horizon gjestet en spansk festival torsdag krevde de angivelig å bli gjenkjent av vaktene, slik at de kunne droppe å bære artistakkreditering hvis de ønsket det. Neste fredag spiller de på Slottsfjell i Norge, der bookingsjefen foreløpig ikke har mottatt en liknende forespørsel fra bandet. Foto: Amy Harris / REX / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det hersker liten tvil om at avviklinga av en festival er en krevende logistisk affære.

Noe mindre krevende blir det neppe av at enkelte band stiller høyere krav til arrangør enn andre.

Likevel gikk ikke de britiske rockerne i Bring Me The Horizon av veien for å kreve å bli gjenkjent da de gjestet spanske Resurrection Fest for to dager siden.

Et bilde av bandets backstagekrav sirkulerer nå på internett, etter at Bad Religion-gitarist Brian Baker publiserte det på sin Instagram-konto sammen med en syrlig kommentar:

«Jeg kommer til å stoppe disse folkene hver eneste gang jeg ser dem i dag, og fortelle dem hvor mye bandet deres suger.»

Ifølge Stereogum har Bring Me The Horizon-trommis Matt Nicholls lagt igjen en like krass tilbakemelding i Bakers kommentarfelt, der han hevder at musikerkollegaen oppfører seg som ei 14 år gammel jente.

«Jeg så deg minst ti ganger, og du leet ikke på øyelokket. Du har uansett større ting å bekymre deg om nå til dags uansett, som pensjonen din eller kaldt vær.» lød tilbakemeldinga fra Nicholls.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer