Store kutt i TV 2:

Dette betyr TV 2-kuttene for deg som seer

Legger ned lokalkontor og fjerner programmer. Satser på «bredere innhold» og TV 2 Sumo.

TØFF DAG: Administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes måtte i dag informere om massive endringer i organisasjonen. Over 170 mennesker mister jobben. Foto: Eivind Senneset / Dagbladet
TØFF DAG: Administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes måtte i dag informere om massive endringer i organisasjonen. Over 170 mennesker mister jobben. Foto: Eivind Senneset / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN/OSLO (Dagbladet): - Jeg er opptatt av at vi beholder kontakten med seerne våre. De er det viktigste vi har. Vi kommer til å gjøre justeringer, men i det store bildet vil befolkningen kjenne igjen et sterkt TV 2, sier administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandes til Dagbladet.

Det har vært spaltemeter på spaltemeter om omorganiseringen av TV 2 i dag, etter at det ble bekreftet at over 170 mennesker mister jobben i tv-kanalen.

Rammer lokalkontor

Foruten kostnadskutt, nye ledere, oppsigelser og omdisponering av ressurser får selvfølgelig innsparingene også konsekvenser for seertilbudet til TV 2.

Nyhetsdekningen til TV 2 på sørlandet rammes hardt av innsparingsplanen «TV 2 i 2020». Distriktskontoret i Kristiansand legges ned. Samtidig vil alle lokalkontor med to ansatte miste én arbeider, bekreftet ledelsen torsdag.

TV 2 har lokalkontor i Bodø, Tromsø, Trondheim, Ålesund, Hamar og Stavanger.

Fjerner programmer

Sandnes bekreftet i dag at programmet «Vårt lille land» tas av lufta. Samtidig forsvinner «Lørdagsmagasinet» til fordel for sporten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer