BIL I MIDDELALDERUNIVERS: Dette bildet, som tilsynelatende viser en bil i «Game of Thrones»-universet, fikk fansen til reagere. Men bildet er ikke fra en episode av den populære TV-serien. FOTO: Skjermdump
BIL I MIDDELALDERUNIVERS: Dette bildet, som tilsynelatende viser en bil i «Game of Thrones»-universet, fikk fansen til reagere. Men bildet er ikke fra en episode av den populære TV-serien. FOTO: SkjermdumpVis mer

«Game of Thrones» sesong 7:

Dette bildet lurte «Game of Thrones»-fansen trill rundt

Trodde produksjonen hadde sluppet en bil inn i Westeros.

(Dagbladet): Et bilde av en bil midt i «Game of Thrones» eventyrlige middelalderverden har sirkulert på nettet de siste dagene, og skapt stor oppstandelse blant fansen.

Mange har moret seg over at produksjonen tilsynelatende har gjort en glipp, og latt det moderne framkomstmiddelet kjøre inn i en «Game of Thrones»-episode.

Noen har spøkefullt kommentert at de nå endelig skjønner hvordan karakterene har beveget seg så raskt denne sesongen, mens andre har beskyldt TV-teamet for å være klønete.

Fra bakomfilm

Men ifølge nettstedet Nerdist har TV-teamet likevel hatt full kontroll, og unngått smellen de nå beskyldes for. Etter å ha gått gjennom hele episoden hvor bilen angivelig skulle dukket opp, har de ikke funnet den.

Bildet er ikke fra en episode av serien, men fra en video som viser hvordan de filmet scenen om kampene ved «The great wall».

Bakomfilmen bildet er hentet fra, er blant annet publisert av Cnet.

TRAILER: Den første traileren til den syvende sesongen av Game of Thrones. Video: Game of Thrones via YouTube Vis mer Vis mer

Spilte inn falske scener

Dette er ikke første gang fansen lar seg lure. I oktober dukket det opp en rekke fotografier som viser innspillingen av et møte mellom karakterene Jon Snow og Daenerys.

Men i et intervju på tv-programmet Jimmy Kimmel Live! avslørte skuespiller Kit Harington, som spiller Jon Snow i serien, at de hadde filmet falske scener for at fansen skulle sendes på villspor, og ikke gjette handlingen.

– Vi forfalsket noen scener. Vi satt noen av skuespillerne sammen i ulike situasjoner akkurat når vi visste at det var paparazzi-fotografier i nærheten, sånn at de tok bilder som til slutt endte opp på internett som falske scener, sier Harington til Kimmel.