Dette blir den nye Nico & Vinz-satsningen etter «Am I Wrong»

Album kommer til Norge før USA.

ALBUMKLAR: Nico & Vinz gir ut albumet «Black Star Elephant» neste måned. Foto: WARNER MUSIC
ALBUMKLAR: Nico & Vinz gir ut albumet «Black Star Elephant» neste måned. Foto: WARNER MUSICVis mer

(Dagbladet): Nico & Vinz skulle egentlig slippe albumet «Black Star Elephant» den 16. september, men nå er det offisielt utsatt til 6. oktober.

USA må vente til den 14. oktober.

Neste singel ut i USA, etter superhiten «Am I Wrong», blir «In Your Arms». Det nordiske markedet får derimot servert en annen singel, den splitter nye «When the Day Comes».

- Vi er norske og afrikanske. Det er viktig for oss å inspirere. Vi synger om ting vi har opplevd og om det å prøve å finne oss selv. For oss er det viktig å ha et budskap, og målet for oss er å inspirere mennesker til å finne lykken, sier gutta i en pressemelding.

Ny singel Låtlista på albumet blir som følger: «Intro», «Am I Wrong», «Last Times», «Leave Us», «Know What I'm Not», «Miracles», «New In Town», «My Melody», «Powerful», «Another Day», «People», «Runnin'», «Imagine», «In Your Arms», «Homeless», «Lakota», «Thought I Knew», «Arrival», «When the Day Comes», «Kokadinye» og «Imaa Imaa».

Før albumslipp er de gjester på tv-showet til Ellen DeGeneres. Datoen for besøket er 15. september.

Oslo-guttas musikalske USA-eventyr startet i vår, da de debuterte med låta «Am I Wrong» på Billboard-listas 91. plass.

Siden fortsatte Nico & Vinz å klatre oppover den gjeve lista, med en stabil fjerdeplass som beste plassering. I skrivende stund har «Am I Wrong» Hot 100-listas tiendeplass, etter å ha vært på lista i drøye fire måneder. 

UK-topp For én måned siden, gikk «Am I Wrong» inn på førsteplass på den offisielle Top 100-lista i Storbritannia. I ettertid har de rykket ned på listas femteplass.

Norges største popmusikalske eksportartikkel siden a-ha har et sponsorsamarbeid med brusgiganten Pepsi, og har i løpet av sine måneder med internasjonal suksess fått god trening i å være talkshow-gjester.

De to har tidligere gjestet Jimmy Fallons show, konkurrenten Jimmy Kimmel og morgenshowet «Good Morning America».