Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Dette blir en eksklusiv happening

Kun 30 billetter når Madrugada går på scenen.

(Dagbladet.no): Madrugadas mulige sisteskive «Madrugada», som fikk terningkast fem her i avisa, har allerede solgt unna. På to dager ble 45.000 skiver solgt - og det stopper neppe der.

Den store oppslutningen om bandet kan ikke sies å stå i stil med antallet billetter som vil bli tilgjengelig når bandet skal spille låtene live.

Når dørene åpner i Gamle Logen i Oslo førstkommende mandag, er det kun 30 svært heldige fans som er sikret inngang, melder NRK.no.

- Dette blir en eksklusiv happening. Sivert og Frode vil ha med seg musikervenner på scenen, sier Pelle Neraasen i Madrugadas management til NRK.

Den eneste måten du kan få kloa i noen av de 30 billettene, er gjennom en trekning på bandets hjemmeside.

- Uansett hvor fornøyde vi er med plata, så er det helt klart at disse låtene er laget for å spilles live, men Madrugada som live-band er for øyeblikket i tørrdokk. Madrugada eller ikke Madrugada, vi har uansett lyst til å spille låter fra plata live for dere, så vi inviterer noen gode venner med på scenen og lar det stå til, skriver Frode Jacobsen og Sivert Høyem på hjemmesiden.

De 30 billettvinnerne vil imidlertid ikke bli helt alene med bandet:

- 400 venner og musikerkolleger vil bli invitert til intimkonserten. P3 har også noen få billetter som lytterne kan vinne, sier Pelle Neraasen til NRK.no.

LES OGSÅ: - Beviset på at Madrugada er det største bandet i Norge

SPILLER FOR FÅ: Frode Jacobsen og Sivert Høyem i Madrugada spiller på mandag en intimkonsert for sine venner - med bare 30 billetter tilgjengelig for «vanlige» fans via loddtrekning. Foto: LARS EIVIND BONES
SPILLER FOR FÅ: Frode Jacobsen og Sivert Høyem i Madrugada spiller på mandag en intimkonsert for sine venner - med bare 30 billetter tilgjengelig for «vanlige» fans via loddtrekning. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media