- Dette blir en stor, stor hit

«Sex and the City»-filmen anmeldt i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den blir først å se på amerikanske kinoer i slutten av måneden, men et par anmeldere har allerede sett «Sex and the City: The Movie».

Dommen? Den blir en suksess.

Fortapt

Roger Friedman fra FoxNews.com så filmen på en privat visning lørdag kveld. I anmeldelsen skriver han at kvinnene i salen både gråt og jublet.

- De fire kvinnene i hovedrollene, pluss Chris Noth som Mr. Big, David Eigenberg som Steve og Evan Handler som Harry, utgjør rett og slett årets mest sympatiske ensemble, mener Friedman.

Han berømmer dessuten regissør og manusforfatter Michael Patrick King for å ha skrevet inn en ny assistent til Carrie, mesterlig spilt av Oscar-vinner Jennifer Hudson («Dreamgirls»).

Friedman røper ikke mer av handlinga enn at det er Cynthia Nixon (Miranda) og ikke Kim Cattrall (Samantha) som har fått den frekkeste sexscenen. Og at Mr. Bigs virkelige navn er John James Preston. Likevel er han over seg av begeistring.

- Å si at denne komedien funker, er en underdrivelse, skriver Friedman, som understreker at heterofile menn kanskje ikke vil glede seg like mye over «Sex and the City: The Movie» som kvinner og homser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer