Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dette blir neste års rareste superhelt-film

Innspillingen av «Green Hornet» i gang.

STORE FORVENINGER: Få detaljer er kjent om manuset til neste års «The Green Hornet», men bakmennene gir grunnlag for forventninger. FOTO: JUSTJARED
STORE FORVENINGER: Få detaljer er kjent om manuset til neste års «The Green Hornet», men bakmennene gir grunnlag for forventninger. FOTO: JUSTJARED Vis mer

(Dagbladet.no): «The Green Hornet» er kanskje ikke den mest kjente superhelten i Europa, men filmen som kommer til neste år kan det likevel være grunner til å se opp for.

I helgen publiserte bloggen JustJared de første bildene fra filmen, som nylig startet innspillingen i Century City, Los Angeles.

The Green Hornet er egentlig avismannen Britt Reid, som på kveldstid tar på seg maske og bekjemper kriminalitet ved hjelp av sin assistent Kato og en bil stappfull av ny teknologi, kalt The Black Beauty.

Utgangspunktet låter kanskje klassisk, men mye tyder på at filmen også vil ha elementer som er uvanlige for Hollywood-blockbustere av dette slaget. Kanskje først og fremst fordi den er skrevet av Seth Rogen og Evan Goldberg, paret som også lagde manus til komiklassikeren «Superbad» (og den litt mindre klassiske marijuanakomedien «Pineapple Express»).

Regien er dessuten ved Michel Gondry, som tidligere har laget småskjeive kritikerfavoritter som «Human Nature» og «Evig solskinn i et plettfritt sinn».

Rogen har hovedrollen som Reid/The Green Hornet, mens Cameron Diaz spiller hans kjæreste. Nicolas Cage skal trolig spille skurken Mr. X.

PÅ SETTET: Kinesiske Jay Chou og Cameron Diaz.
PÅ SETTET: Kinesiske Jay Chou og Cameron Diaz. Vis mer

Amerikansk premiere blir i desember 2010.

 

SOM KATO: Taiwanesiske Jay Chou er en av Asias største stjerner.
SOM KATO: Taiwanesiske Jay Chou er en av Asias største stjerner. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling