Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dette blir Toffen Gunnufsens nye jobb etter Hove-nedleggelsen

Daglig leder og musikksjef i ny festival.

NY JOBB: Toffen Gunnufsen drar over nyttår til hjembyen Grimstad, der han skal være daglig leder i Skral Festival. Foto: Anders Grønneberg
NY JOBB: Toffen Gunnufsen drar over nyttår til hjembyen Grimstad, der han skal være daglig leder i Skral Festival. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

(Dagbladet): I forrige uke ble det klart at Hovefestivalen legges ned etter flere år med underskudd.

Fesitvalens grunnlegger og bookingsjef Toffen Gunnufsen gikk hardt ut mot politikerne og politiet i Arendal, som han mener bidro til nedleggelsen ved å presse fram 18-årsgrense på festivalcampen.

Nå er Toffen Gunnufsen ansatt som daglig leder og musikksjef i Skral Festival, som arrangeres i Grimstad, bekrefter medeier Stian Tobiassen til Dagbladet.

- Jeg har ikke gledet meg så mye på sju år, sier Gunnufsen, og refererer til året han startet opp Hovefestivalen.

Festivalen gjenoppstår Festivalveteranen opplyser at han ikke kan kommentere den nye jobben ytterligere fordi han fremdeles er ansatt av Hovefestivalen fram til nyttår.

Skral Festival ble i utgangspunktet lagt ned i 2008, med røde tall, etter å den gang ha blitt kåret til årets festival av Norges Rockforbund. Til sommeren gjenoppstår altså festivalen igjen, med Gunnufsen ved det musikalske roret.

Festivalen har en kapasitet på 6000 publikummere per dag og holdes over to dager, den 14. og 15. juli 2015. Det blir også festivalcamp.

Internasjonale artister Ettersom Gunnufsen ikke starter i stillingen før 1. januar 2015 er ingen artister klare ennå.

- Vi ønsker å befeste oss som festivalen som gjelder på Sørlandet. Det blir en nasjonal festival med internasjonale artister, sier Stian Tobiassen.

Gründerne Stian Tobiassen og Mikal Vassbotten, som startet Skral Festival i 2003, står fremdeles bak festivalen, men har også fått med seg blant annet Mono-topp Harald Christian Sagevik som styreleder.

Toffen Gunnufsen var også med på å starte Quartfestivalen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media