Dette bør du se på TV i kveld

Dagbladet FREDAG guider deg trygt gjennom fredagskvelden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Se.no: Alt om tv-kvelden17.40 «Et ikons siste dager» Discovery World

Morbid fascinasjon og kjendiser er en uslåelig kombinasjon når man virkelig skal synke ned i godstolen, en varmende bekreftelse til eget legeme om at nå er det helg og TV-tid. I kveld er det rånekonge og filmstjerne James Dean som står i posthumt fokus.

Hva skal du se i dag? Rop ut på Se.no!

19.30 «How She Move» Canal+ Film HD

Forutsigbare filmer om unge dansetalenter som går fra trange kår til Den Store Konkurransen er sjelden noe å skrive hjem om. Da denne kanadiske saken dukka opp i fjor var den derfor et friskt pust for flere enn bare dansefjortiser med UKM-ambisjoner. How She Move viker riktignok ikke nevneverdig fra dansefilm-malen, men vinner på en skittenrealistisk setting og en gjennomført sjarmerende hovedperson i form av True Blood-stjerne Rutina Wesley.

21.30 «Dinner For Five» Star

Hele uka slites man mellom TV3 og TVNorges middagsselskaper for folk som vanligvis er fyllstoff for Se & Hørs småspalter, men på fredagen blir det så merkelig stille. Det er nesten så man savner den overbrukte voiceoveren midt i matpludderet, men bare nesten. Lar man sitt søkende blikk gli utover landegrensene finner man imidlertid ut at skuespiller Jon Favreau også har for vane å invitere til prat og mat. Denne gangen er det fire «var ikke han/hun med i den der filmen?»-skuespillere som er sultne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer