Dette bør du se på tv i kveld

Sci-fi, spiselige hjerner, voldsorgie - og grytelapper.

Dette bør du se på tv i kveld
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Se.no - Norges nye tv-portal:• Se.no-forsiden• Nytt tv-program med tidslinje• Klassisk tv-program i listeform

19.30 «Norge Rundt» NRK1Er det i valglokalene neste mandag kampen om Norges sjel skal stå? Nei, venn, den kampen er ene og alene dette lille programmets domene, og den vinnes av mennesker som lager morsomme grytelapper.

20.35 «Eureka» Viasat 4Sheriff Firkantkjeve og tenåringsdattera, Lille Frøken Opprør, flytter ved et uhell til Eureka, en hemmelig by hvor alle er geniermed IQ på over 200. I cirka hver episode går noe galt med et eksperiment, og så må Firkantkjeve løse mysteriene verdens smarteste folk ikke takler. Det er som om vitenskapsnerdene fra «Newton» og en glossy utgave av «Twin Peaks» har krysspollinert for å skape en perfekt liten pseudovitenskapelig sci-fi-serie, herlig usannsynlig men likevel smart nok til å være verdt litt av fredagskvelden din.

00.00 «Merkelig Mat»Discovery Travel Andrew Zimmern spiser rar mat fordi faren hans spiste rar mat. Typ, kuhud-suppe og sånt. Det er lett å se for seg medelever som løp i panikk hver gang han åpna matpakka si på barneskolen. Nå er Andrew voksen, og reiser jorda rundt for å stappeansiktet med sært for. Kveldens mest utfordrende rett er uten tvil en hjerne fra et dyr vi deler mange genetiske likheter med: Grisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer