Dette bør du strømme denne helga

Dagbladet gir deg ukas strømmetips.

Dette bør du strømme denne helga
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«BUFFY THE VAMPIRE SLAYER» – Netflix

Da jeg var ung handlet ikke populærkulturelle vampyrer om å glitre i solen og synes synd på seg selv. Det handlet om Buffy. Serien som fikk ta del i første generasjon av det som ble fjernsynets gullalder fyller 20 år i disse dager. Tygg litt på den. Og så kan du tygge litt på denne serien, om highschooljenta som dreper monstre som tygger på andres halser, mens hun fordriver både ekte og metaforiske tenåringsdemoner.

«THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER» – Netflix

Emma Watson blir musikalstjerne denne uken med spillefilmversjonen av Disneys «Skjønnheten og Udyret». Men det er i dette morsomme og såre oppvekstdramaet, om veggprydgjengen som finner hverandre i sin felles utenforskap, at Hermine Grang for alvor viste at hun var mer enn en barnestjerne.

«PARADISE HOTEL» – Viafree

Endelig er den nye sesongen her! Programmet som alle har en mening om, få tør å innrømme at de ser på, og enda færre at de elsker. Bak fordommene og de oljeinnsmurte kroppene skjuler et av Norges mest velproduserte tv-programmer seg. Pærra er pur reality-essens, så spisset opp mot konflikt, kopulering, og blottlegging av vår alles, menneskelige dårskap at det hele går opp i en høyere, surrealistisk enhet. Perfeksjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer