LOUIS CK: En av verdens beste komikere er ute med nytt show. Foto: Netflix
LOUIS CK: En av verdens beste komikere er ute med nytt show. Foto: NetflixVis mer

Strømmetips uke 17

Dette bør du strømme denne helga

Briljant standup, keitete nerder, og en av årets beste serier.

«The Leftovers» – HBO

Tredje og siste sesong av denne serien, som bare blir bedre og bedre, har akkurat startet, og kritikerne er samstemte i at dette er noe av det beste som går på tv akkurat nå. For syv år siden forduftet 2% av jordens befolkning på uforklarlig vis. De etterlatte står igjen med flere spørsmål enn svar, ikke minst hva meningen med det hele er. Denne særegne serien er perfekt oppvarming til Twin Peaks begynner i slutten av mai.

«Silicon Valley» – HBO

Foto: HBO
Foto: HBO Vis mer

Sesong fire om de håpløse app-gründerne fra tech-miljøet utenfor San Francisco startet på mandag, og nivået holder seg akkurat like høyt som før. At dataprogrammering plutselig ble den nye oljen, og keitete, innadvente nerder plutselig de nye superstjernene, byr fortsatt på ubegrensede mengder moro.

«Louis CK: 2017» – Netflix

Han er ikke bare en av verdens mest raffinerte, smarte og observante komikere, heldigvis er han også en av de morsomste. Og nå er han ute med et nytt helaftens standup-show, som tar tempen på jordkloden anno 2017 uten engang å nevne ordet «Trump». Dette er det mørkeste jeg kan huske å ha sett Louis CK. Han starter med å vitse om abort og selvmord, og jobber seg videre derfra. Et must.