Dette er 007 Bana, Eric Bana

Den australske skue-spilleren Eric Bana kan overta Pierce Brosnans Walther-pistol og lisens til å drepe, som den nye James Bond.

Det er den engelske tabloidavisa News of the World, som rett nok ikke er kjent for å være blant de mest troverdige, som skriver at Bana har vunnet kappløpet om å bli den neste James Bond.

Ifølge avisas kilder har den australske 35-åringen, som tidligere har spilt muskelmann i filmer som «The Hulk» og «Troja», dermed danket ut favoritter som Jude Law, Ewan McGregor og Ralph Fiennes.

Modernisering

News of the World mener videre å vite at Bana fortsatt er i forhandlinger med filmprodusenten, som likevel regner med at australieren vil være på plass som agent 007 når innspillingen av den 21. filmen i rekken starter om få måneder.

-  Eric er fyren de ønsker, men han har rykte på seg for å være krevende.

-  De ønsker å modernisere Bond og gjøre ham til en ungdommelig, urban og moderne helt, som kan måle seg med Spiderman og Keanu Reeves i «Matrix», sier en såkalt innsidekilde til tabloidavisa.

Bana var en populær komiker i hjemlandet Australia til han i 2000 vakte oppsikt i rollen som voldelig kriminell i filmen «Chopper».

Mange rykter

Ryktene om hvem som skal følge i fotsporene til skuespillere som Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore og Timothy Dalton, har vært mange. London-tabloiden The Sun mente nylig å vite at den 78 år gamle Roger Moores sønn, 37 år gamle Geoffrey Moore, lå godt an i kappløpet.

(NTB)

NY BOND: Eric Bana skal ha vunnet kappløpet om å bli James Bond.