«Hver gang vi møtes»

Dette er årets deltakere: - Endelig trygg nok

Jarle Bernhoft, Stig Brenner, Arif, Myra, Tix, Anna of the North, Øystein Greni og Maj Britt Andersen skal tolke hverandres låter i «Hver gang vi møtes»

KJERRINGØY: «Hver gang vi møtes» spilles inn på vakre Kjerringøy nord for Bodø. Åtte artister med svært forskjellig bakgrunn møtes, mange av dem for aller første gang. Reporter: Lars Barreto Dønvold-Myhre / Video: Lars Eivind Bones Vis mer
Publisert

KJERRINGØY(Dagbladet): Innspillingen av den 12. sesongen av «Hver gang vi møtes» er i gang. Siden sist har programmet vært på flyttefot fra den velkjente gården Vestre Kjærnes Gård i Østfold, til Kjerringøy utenfor Bodø.

Dagbladet møter alle årets deltakere på den idylliske øya hvor storslått nordlandsnatur, kombinert med skinnende sol, legger alt til rette for magiske møter mellom de norske artistene.

Konseptet er velkjent: åtte kjente, norske artister flytter sammen for å tolke hverandres låter. For hver dag skal en ny artist hylles og tolkes av de andre, og til kvelden samles alle til en musikalsk festmiddag.

Tix

Andreas «Tix» Haukeland legger bak seg et hektisk år. I 2020 ble han kåret til årets Spellemann, og etter seieren i Melodi Grand Prix reiste han til Rotterdam for å representere Norge i Eurovision Song Contest. Der endte han på en 18. plass, men fikk Europas oppmerksomhet for sin åpenhet om psykisk helse og Tourettes syndrom.

Nå er mannen mange omtaler som «Norges største artist» klar for å dele historier om den kontroversielle reisen fra russeartist til folkekjær popstjerne i «Hver gang vi møtes».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer