- Dette er bare total skivebom

Tidligere sjefredaktør i Dagbladet utpekt som «Kongepudler»-forfatter.

BENEKTER:
Kommentator i Dagbladet, John Olav Egeland, ble i dag tidlig utpekt som mannen bak den mye omtalte «Kongepuddel»-trilogien. Han sier dette på ingen måte stemmer. 
Foto:  Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
BENEKTER: Kommentator i Dagbladet, John Olav Egeland, ble i dag tidlig utpekt som mannen bak den mye omtalte «Kongepuddel»-trilogien. Han sier dette på ingen måte stemmer. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Kjære John Olav Egeland, innrøm at det er du som er Anonym: )»

Det skriver litteraturviter Janne Rygg på sin facebook-side, etter at hun i går varslet at hun ville avsløre forfatteren bak den mye omtalte «Kongepuddel»-trilogien.

Vedkommende fikk deadline til i dag tidlig, men har ikke stått fram. Nå hevder altså Rygg at det er tidligere sjefredaktør og kommentator i Dagbladet som er forfatteren bak pseudonymet «Anonym».

- Skivebom «Du har stort og nært nettverk i media så vel som i det politiske liv. Som sjefredaktør i Dagbladet en periode ble du i ettertid anklaget for å være litt ... anonym. Du kjenner pressemiljøet fra innsiden og dagligvarekjedebransjen fra oversiden. Du har også vært gjest hos Mille-Marie Treschow og Stein Erik Hagen på herregården i Larvik,» er noen av hennes argumenter.

Egeland selv vil på ingen måte innrømme at det er han som er forfatteren som er blitt kjent for sin harselas med norske samfunnstopper.

- Dette er bare fri fantasi. Jeg har bare lest fragmenter av det som står på facebook. Man trenger ikke være krimetterforsker for å skjønne at disse «bevisene» ikke holder mål, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer