Dette er «Big Brother»-kontrakten:

Dagbladet har fått tilgang til kontrakten «Big-Brother»-produsent Lasse Halberg har hevdet ikke eksisterte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dagbladet har et eksemplar av kontrakten samtlige deltakere i «Big Brother» har skrevet under på. Vi har også en detaljert versjon av reglene deltakerne må godta. Her er noen av punktene:

Deltakerne forplikter seg til å være tause om alt som står i avtalen de har skrevet under på.De får ikke gi opplysninger om produksjonen til media uten samtykke fra Nordic eller TVNorge.Bryter de taushetsbestemmelsene, skal hun/han tilbakebetale alle pengene som er mottatt og i tillegg 100000 kroner for hver overtredelse.Under og etter deltakelse i prosjektet og i ytterligere to år forplikter deltakeren seg til ikke å starte konkurrerende virksomhet med Nordic/TVNorge.I to år forplikter de seg til også eksklusivt å stille opp for Nordic/TVNorge. De må ha skriftlig samtykke fra Nordic/TVNorge for å kunne medvirke i andre TV-kanaler.Hvis deltakeren vil lansere seg som artist eller liknende i løpet av de to åra etter produksjonen, skal det bare skje etter samtykke fra, og i samråd med, TVNorge/Nordic.Deltakerne må skrive under på at de godtar både fysiske og psykiske belastninger.Nordic har rett til å kaste ut en deltaker fra «Big Brother» med seks timers varsel.Deltakerne må godta at de filmes hvis de må ha behandling av lege eller tannlege utenfor selve huset.Deltakerne har rett til psykologhjelp, men bare i en periode på seks måneder etter oppholdet i huset.

- Produsenten forplikter seg til ikke å vise direktesendte bilder fra toalettet, men bare hvis «toalettet ikke brukes til andre aktiviteter enn det er ment for».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer