Dette er bokhøsten

Norges første cateringroman. En løgnaktig selvbiografi fra Rykkinn. Et bestillingsverk fra Jens P. Heyerdahl. Dette venter tørste boklesere denne høsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet presenterte i mai tekstutdrag fra Hanne Ørstaviks «Presten», Bergljot Hobæk Haffs «Attentatet» og Erlend Loes «Doppler». Men Lars Ramslies nye roman «Uglybugly» har til nå vært en godt bevart hemmelighet. Kyrre Andreassen har skrevet «Svendsens Catering», Norges første cateringroman. Og Nikolaj Frobenius' «Teori og praksis» er en løgnaktig selvbiografi fra Rykkinn. Torill Brekke har etter bestilling fra Jens P. Heyerdahl, i romanen «Bergskatt» om Løkken verk, skrevet Orklas historie.

Ketil Bjørnstads nye roman «Til musikken» ligger tett opptil hans egen historie. Handlingen er lagt til 60-tallet, hvor en gjeng ungdommer skal debutere på piano. Brit Bildøen har i år skrevet om en arkitektfamilie i romanen «Alt som er». Espen Håvardsholm er aktuell med «Gutten på passbildet», Thorvald Steen med «Kamelskyer». Vibeke Løkkeberg kommer også med en roman, men der er ikke tittel bestemt. Thormod Hauglands «Inkarnasjon» er etter hva ryktet sier en hysterisk roman om hva som er godt og dårlig innen litteraturen. Jon Øystein Flink utgir med «Bort med den dagen da Jsn ble født» sin andre roman. Robert Ferguson har skrevet romanen «Fleetwood» om hippietidas England.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer