Dette er de heteste «Fifty Shades»-navnene

Kjendissønner og undertøysmodeller blant kandidatene.

KJENDISSØNN: Alexander Skarsgård er sønnen til kjente Stellan Skarsgård. Han er kjent fra tv-serien «True Blood». Foto: Stella Pictures
MEST KJENT Den prisbelønnte skuespilleren James Franco er den mest kjente skuespilleren blant Fifty Shades-kandidatene. Foto: NTB Scanpix
UNDERTØYSMODELL: Jamie Dornan er kjent som undertøydmodell for Calvin Klein, og for mindre roller på tv og film. Foto: Stella Pictures
KJENDISKJÆRESTE: ...og han var også kjæreste med Keira Knightley i flere år. Foto: NTB Scanpix
KJENT FAR: Scott Eastwood er sønn av Clint Eastwood, og skal nå være aktuell som Christian Grey i Fifty Shades of Grey-filmen. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR BLANT FANSEN: Matt Bomer har vært i kortene hele veien, og har vært en av fansens favoritter. Blir det han denne gangen? Foto: Stella Pictures
FRA AUSTRALIA: 24 år gamle Luke Bracey er kjent fra tv-serien «Home and Away», men har ellers lite filmerfaring. Foto: Stella Pictures

(Dagbladet): Helt siden det erotiske bokfenomenet «Fifty Shades of Grey» tok verden med storm, har spekulasjonene om hvem som skal spille rollefigurene «Anastastia Steele» og «Christian Grey» i filmatiseringen vært skyhøye.

Tidligere i høst ble det klart at Dakota Johnson (23) og Charlie Hunnam (33) skulle spille de to hovedpersonene
, men i forrige uke ble det kjent at Charlie Hunnam hadde trukket seg fra prosjektet.

Han skal ha blitt enig med Universal om at rollen ville bli for tidkrevende, med tanke på at han også er travelt opptatt med tv-serien «Sons of Anarchy».

Rykteflom Siden forrige uke har ryktene eksplodert i amerikanske medier om hvem som vil bli Hunnams erstatter, og flere navn er nevnt i denne sammenhengen.

Blant de heteste kandidatene er Jamie Dornan, Scott Eastwood, James Franco, Luke Bracey, Matt Bomer og svenske Alexander Skarsgård.

Dornan er kjent som undertøysmodell for Calvin Klein og for mindre roller på tv og film, deriblant i filmen «Marie Antoinette» fra 2006. Han har også vært kjæreste med skuespiller Keira Knightley

Scott Eastwood er sønnen til Clint Eastwood. Også han har gjort modellkarriere og har fått mye oppmerksomhet for sin veltrente kropp. Han har også hatt mindre roller i flere filmer. Han har selv kommentert ryktene på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Hva er all denne praten om 50 shades of grey? Hva syns dere? Gi meg beskjed #hype #eastwoodlivin, skriver han.

Britneys favoritt Skuespilleren James Franco er blant de mest kjente navnene i gruppa, og popstjerna Britney Spears skal ha pekt ut ham til sin personlige favoritt. Han er kjent fra en rekke større filmer, deriblant «Spiderman»-filmene.

Australske Luke Bracey har spilt i tv-serien «Home and Away» siden 2009, men har ellers lite filmerfaring. Likevel blir han ofte nevnt som en het kandidat for hovedrollen i Fifty Shades of Grey.

Matt Bomer har vært en het kandidat helt siden det ble kjent at boka skulle bli filmatisert. Han har også vært en populær kandidat blant Fifty Shades-fansen.

Han har flere ganger gått ut og takket fansen for støtten, men var raskt ute med å ønske Hunnam og Johnson lykke til med rollen, da det ble kjent at de hadde fått hovedrollene. Nå spekuleres det i om han igjen vil bli aktuell for rollen, etter at Hunnam trakk seg.

Også svenske Alexander Skarsgård skal være en mulig kandidat. Han er sønn av skuespiller Stellan Skarsgård, og har blitt kjent for sin rolle i serien «True Blood», der han raskt fikk kjekkasstempel.

Fansen gikk hardt ut mot valget av Hunnam og Johnson, da det først ble kjent, fordi de mente at skuespillerne var for ukjente. Heller ikke de overnevnte kandidatene kan skilte med A-kjendisstatus, så det gjenstår å se om fansen vil bli fornøyd denne gangen.

Hvem vil du skal spille Christian Grey? Gi din mening i kommentarfeltet.